Weboldal Changelog

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.07.21  -  23.07  Kedd
Közlemény.:
Oldalunk "Farming 19 Szerver" menüpontjában további információk kerültek elhelyezésre! Többek között a Csatlakozások Feltételei, Szerver Tulajdonságok, Mod-Pack Információk és egyebek!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.07.09  -  20.56  Csütörtök
Közlemény.:
Oldalunkon a korábban átalakított menüpont ami már a(z) FS19-et viseli, bővítésre került! Többek között a szerver általános tulajdonságait, funkcióit, leírásait valamint feltétel szabályzatát tartalmazza! Valamint nem utolsó sorban a(z) Mod-Pack-okat és azok elérhetőségét!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.07.02  -  22.05  Csütörtök
Közlemény.:
Oldalunk "Dokumentumok" menüpontját lecseréltük a(z) "Farming 19 Szerver" elnevezésű menüpontra! Ennek több oka is van! Egyik és legfontosabb, hogy a Binya Channel nyitott egy FS 19 szervert! Önálló oldalt nem tervezünk neki, azonban a "Dokumentumok" menüpont funkcionalitását tekintve nem volt kihasználva! Így kárhoztatott a megszűnésre!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.03.25  -  14.45  Szerda
Közlemény.:
Oldalunk "https" web kiterjesztést kapott! Ezzel a lépéssel befejezésre került a teljes rendszer (komplex rendszer) SSL titkosítási procedúrája! Tehát valamennyi rendszerünk SSL környezetben (zárt környezetben) működik a továbbiakban!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.03.13  -  11.35  Péntek
Közlemény.:
A Regisztrációs Rendszert visszakapcsoltuk! A rendszer az oldal SSL titkosítása mellett szintén egy külön a kapcsolat és az adatlekérések bonyolítására vonatkozóan csatornát kapott! Valamint a felhasználói adatokat a(z) MD5 és SSL 256 bit-es titkosítási perifériának megfelelő formátumban tároljuk, természetesen titkosított feloldó kulccsal!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.03.03  -  13.35  Kedd
Közlemény.:
A Regisztráció átmenetileg kikapcsolásra/felfüggesztésre került a(z) azt kezelő és az azzal kapcsolatban álló rendszerek fejlesztése valamint korszerűsítése miatt! Többek között a titkosítási és az adatok tárolására szolgáló és az adott adatokat titkosító rendszerek fejlesztése miatt!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.03.02  -  10.12  Szerda
Közlemény.:
Bevezetésre került oldalunkon egy komplex hirdetési rendszer, mely lehetővé teszi a többrétű, részletgazdag és több partnerünk kiszolgálására alkalmas rendszer fenntartását!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.02.19  -  13.45  Szerda
Közlemény.:
Frissítettük nyelvi elérhetőségre vonatkozó eszköztárunkat! Tehát az oldal most már Orosz nyelven is elérhető! Hamarosan további nyelvek is elhelyezésre kerülnek...

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.02.08  -  11.35  Péntek
Közlemény.:
Weboldalunkon némileg változtattunk a kinézeten, ami a hátteret illeti! Arra törekedve, hogy nem legyen túlságosan egyhangú az oldal! Tehát kissé látványosabbá igyekeztünk tenni azt!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2020.01.10  -  13.15  Péntek
Közlemény.:
Weboldalunkon bevezetésre került a több nyelvű elérhetőség mint opció! A rendszer indulásával egyetemesen 3 (három) nyelv került aktiválásra, melyek a(z) Magyar, Német, és az Angol! Igény esetén természetesen további opciók is hozzáadásra kerülnek!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.12.25  -  21.35  Szerda
Közlemény.:
A(z) "Kezdőlap" tartalma bővítésre került! Ezentúl a "Hírek & Információk" tartomány fölött megjelenik a YouTube Csatorna éppen aktuális Live közvetítése, valamint alatta a legfrissebb (Utolsó) Stream tartalom is!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.12.18  -  11.50  Szerda
Közlemény.:
Oldalunkon néhány menüpont megszüntetésre került a háttérrendszerek kiépítése miatt mint pl "Kapcsolat" menü szemben a HelpDesk Support rendszerrel feleslegessé vált! Továbbá a Kezdőlap tartalma ezentúl az oldalt érintő információkat fogja tartalmazni és a tájékoztató leírás a "Rólunk" megnevezésű menüpontba került!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.10.22  -  21.15  Kedd
Közlemény.:
Oldalunkon bevezetésre került a PayPal rendszerén keresztül kezdeményezhető támogatási lehetőség! E opció minden oldalon látható! Erről további tájékoztatás és részletes információ a(z) Támogatás menüben vagy a(z) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhető! Fontos, hogy a támogatás ezen változata kizárólag regisztrációt és belépést követően érhető csak el!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.10.12  -  21.08  Szombat
Közlemény.:
Oldalunkon kisebb design változás történt! Ennek oka a korábban megszűnt Ts3 információk eltávolítása volt a fejlécképet illetően, továbbá egy új a csatornára felkerülő játék logojának elhelyezése!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.09.22  -  15,40  Vasárnap

Közlemény.:
Nagyszabású frissítés és karbantartás keretében oldalunk összetevői karbantartáson és frissítésen estek át! Többek között az eges háttér rendszerek verziói estek át frissítésen, és az ezekkel kapcsolatos biztonsági rendszerek! E tevékenységek az oldalt és valamennyi komponensét érinti!

Az alábbiak szerint.: 

  • Rendszer előkészítése a 256 bites titkosítási rendszer fogadására
  • Felhasználói rendszerek karbantartása, információk frissítése
  • ÁSZF valamint Adatkezelési Nyilatkozat módosítása a GDPR módosításának megfelelően és azok gyakorlati alkalmazása!
  • Rendszer verziók és összetevők frissítése, összekapcsolása, konfigurálása

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.27  -  23,40  Kedd
Közlemény.:
Oldalunkon korábban működött és a globális ügyintézés céljából fenntartott fórum megszűnt, melyet egy globális Ticket (HelpDesk) rendszer váltott föl! E rendszert a(z) egykori "Fórum" menüpont helyén "HelpDesk" menü néven érhetitek el!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.25  -  14,10  Vasárnap
Közlemény.:
Oldalunkon korábban üzembe helyezett Discord menü és funkció esetében tovább bővítettük a funkciót és a fejlécben a menük alatt minden oldalon megjelenítésre került a szerver státuszát és életét jelző felület!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.24  -  21,15  Szombat
Közlemény.:
Oldalunkon élesben működésbe helyeztük a(z) "élő" Live User Chat funkciót! E funkció használatával akár az oldalra látogató vendégek is kommunikálhatnak egymással egy tetszőlegesen választott vagy az oldalon regisztrált név használatával!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.11  -  11,30  Vasárnap
Közlemény.:
Oldalunkon a TeamSpeak szerver megszűnésének okán a "TeamSpeak" menüpontot felváltotta a "Discord" menüpont! Itt találhatóak meg a szerverrel kapcsolatos általános és kapcsolódási információk!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.06.29  -  12.20  Szombat
Közlemény.:
Oldalunkon a karbantartás keretében jelentős változások következtek be! Többek között néhány funkció mint pl.: Unban Kérelem és Egyedi Rang Igénylés átkerültek az oldalhoz tartozó fórumra! E fórum azonban már nem BLMC hanem általános Fórum!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.06.13  -  14.00  Csütörtök
Közlemény.:
Oldalunkon bővítésre került és kerül folyamatosan a GY.I.K az-az a Gyakran Ismételt Kérdések menüpont! Itt feltüntetjük a legtöbbet elhangzott és feltett valamint aktuális kérdéseket melyek megfordultak előttünk!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.06.12  -  17,55  Szerda
Közlemény.:
Oldalunkon konkrétan a "TeamSpeak 3" pontban elhelyezésre került a TS3 Szerverünk online státuszát illetve annak megjelenítéséért felelős program! Így ettől kezdve Ts3 szerverünk státusza a weboldalunkon is megtekinthető!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.06.03  -  21.25,  Hétfő
Közlemény.:
Oldalunkon elhelyezésre került az újonnan (Teszt üzem) szolgálatba állított Discord szerver Widget (Frame) alkalmazása, mely direktben elérést és hozzáférést biztosít az előzőekben már említett teszt üzemben álló Discord szerverünkhöz!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.05.26  -  19.55,  Vasárnap
Közlemény.:
Oldalunkon elhelyezésre került egy idő és egy dátum közlő egység! Ezek általános tájékoztatási és informális céllal kerültek elhelyezésre! E funkciók minden oldal területén láthatóak, kivétel az átirányított felületek!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.05.12  -  14.15,  Vasárnap
Közlemény.:
A(z) oldal ügyfél kiszolgálási köre bővítésre került (Ismét)! Ugyan is az eddig is elérhető BLMC az-az Bussiness Life Minecraft kapott egy önálló menüpontot a szükséges és nélkülözhetetlen információk közzétételének céljából, valamint a hozzátartozó fórum elérhetőségének megkönnyítése érdekében egy közvetlen menüpont elérést is!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.04.10  -  20.36,  Szerda
Közlemény.:
A(z) oldal ügyfél kiszolgálási köre bővítésre került! Ezentúl minden oldalunkon látható lesz a jobb alsó sarokban található "Live Chat" kép amire kattintva egy valós idejű chatbox jön elő! Itt az online operátorok készséggel állnak rendelkezésetekre bármilyen megkeresés esetén!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.31  -  20.30,  Vasárnap
Közlemény.:
A(z) oldal menürendszere bővítésre került néhány ponttal melyek igen komoly és fontos funkciót töltenek be a komplex rendszer szempontjából! Bővebb információ és tájékoztatás az adott menüpontokban található!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.31  -  16.20,  Vasárnap
Közlemény.:
Hozzáadtuk oldalunk menürendszeréhez a(z) egyébként is a "Binya Channel"-hez tartozó Minecraft szervert amely "Bussiness Life Minecraft" névre hallgat! Részletes információt és tájékoztatást a vonatkozó menüpontban tettük közzé!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.31  -  11.30,  Vasárnap
Közlemény.:
A(z) V.I.P és Támogatás menük összevonásra kerültek a jobb átláthatóság és egyszerű kezelés érdekében!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.25  -  19.11,  Hétfő
Közlemény.:
Elkészült a(z) Oldaltérkép! A Fő Oldalon (Kezdőlap) került közzétételre!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.19  -  18.50,  Kedd
Közlemény.:
Oldalunk a(z) elmúlt 1 - 2 napban komolyabb információ fejlesztésen esett át! Többek között bekerültek újabb menüpontok, mint például a(z) "Partner" mely alapvetően a Partnerprogramban résztvevő egységeket jelölik! 

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.17  -  13.30,  Vasárnap
Közlemény.:
Néhány ponttal növelésre került az oldal Fő Menü rendszere! Többek között a Vezetőségi Lista, Kapcsolat, Changelog, UnBan ..Stb! Hamarosan további tartalmak kerülnek feltöltésre! 

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.16  -  10.33,  Szombat
Közlemény.:
Elindult oldalunk! Hamarosan megkezdjük és végrehajtjuk a tartalom feltöltéseket! mindaddig szíves türelmeteket kérjük!    

 

 

Discord Changelog

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.30  -  21.15  Péntek
Közlemény.:
A Discord szerveren további szobák kerültek létrehozásra a Staff, Admin valamint a Moderátori tevékenységet ellátók és a fejlesztők, DC Fejlesztők (konfigosok) részére!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.28  -  18.15  Szerda
Közlemény.:
A Discord szerveren elkészültek a szerver működésében elengedhetetlen rangok! Illetve a Discord alapvetően a BLMC az-az "Bussiness Life Minecraft" működésére került optimalizálásra, főként rangok és a működés szempontjából!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.11  -  14,35  Vasárnap
Közlemény.:
A Discord szerveren elkészültek az alap funkciókat, valamint az alapvető feladat ellátásához szükséges szobák is!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.11  -  11,40  Vasárnap
Közlemény.:
A Discord szerveren elkészültek az alap funkciókat, valamint az alapvető feladat ellátásához szükséges rangok!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.11  -  11,35  Vasárnap
Közlemény.:
Elindult a Binya Channel csatorna illetve a hozzá tartozó Discord felület! Részletek és kapcsolódási információk a "Discord" menüpontban olvashatóak!

 

 

TeamSpeak Changelog

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.10  -  23.30  Szombat

 

LEKAPCSOLVA


TeamSpeak 3 szerverünk lekapcsolva! Jelen Changelog nem frissül a továbbiakban!


Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.09  -  13,50  Péntek
Közlemény.:
TeamSpeak 3 szerverünk 2019.08.31.-én 20.00 időponttal véglegesen lekapcsolásra és megszüntetésre kerül! Ennek főbb oka a kihasználatlanság, és az ebből adódó feleslegesen felmerülő költség! A lekapcsolásig hátralévő időröl a lekapcsolás időpontjáig egy Timer (visszaszámláló) ad tájékoztatást a Fő Oldalon (Kezdőlap)!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.08.05  -  16,10  Hétfő
Közlemény.:
TeamSpeak 3 szerverünkön végrehajtásra került a verzió frissítés V 3.9.0-ról V 3.9.1-re! Ezzel bekerültek az aktuális biztonsági és egyéb frissítések a TeamSpeak rendszerébe!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.06.29  -  12,30  Szombat
Közlemény.:
TeamSpeak 3 szerverünkön a korábban végrehajtott verzió váltás apropójából a karbantartás keretében elhelyezésre és frissítésre kerültek a(z) aktuális biztonsági és adat, valamint kapcsolatkezelési rendszerek!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.06.25  -  10.08,  Kedd
Közlemény.:
TeamSpeak 3 szerverünkön végrehajtásra került a verzió frissítés V 3.3.1-ről V 3.9.0-ra! Ezzel bekerültek az aktuális biztonsági és egyéb frissítések a TeamSpeak rendszerébe!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.05.19  -  12.05,  Vasárnap
Közlemény.:
Oldalunkhoz és a(z) Csatornához (Binya Channel) tartozó Ts (TeamSpeak3) működésében egy kis változás következett be! Helyet kapott a BLMC szerverhez tartozó Adminszolgálati feladatok ellátásával kapcsolatos szoba/szobák!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.24  -  22.10,  Vasárnap
Közlemény.:
A TS szerver működésében újabb változás következett be! Ezentúl a(z) "Gaming Room"-ban található (nem piros) játékszobák szintén szabadon elérhetőek, minimum az alap "Felhasználó" rang megléte esetén (amit a rendszer alapértelmezésként oszt ki), így e részlegekbe is szabad bejárás lesz, Moderátori beavatkozás vagy közreműködés nélkül!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.19  -  18.45,  Kedd
Közlemény.:
Ts Szerverünkön módosításra és beállításra került a(z) alapértelmezett felhasználói rang! Eddig a "Nem Regisztrált Felhasználó" volt, azonban most már a "Felhasználó" került beállításra! Így alapértelmezés szerint bárki elérheti a nyilvános szobákat Moderátori beavatkozás nélkül!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.17  -  13.30,  Vasárnap
Közlemény.:
Költözést követően TS szerverünk ujra működés alatt áll! A frissítések és bővítések folyamatosak! Melyekről itt tájékozódhatsz vagy a TS-en!

Publikálta.:    Tulajdonos Kelt.:    2019.03.16  -  10.33,  Szombat
Közlemény.:
A TS szerver áttelepítése sikeresen lezajlott!